Comanda

Compania Revitol

Compania a fost fondata in anul 2002 avand ca misiune principala imbunatatirea starii de sanatate si infrumusetarea tuturor persoanelor care utilizeaza produsele Revitol. Este membra a Asociatiei de Produse Naturale si isi dedica activitatea pentru a oferi produse sigure si eficiente care ii ajuta pe oameni sa-si imbunatateasca viata.


Compania Revitol isi propune sa ofere produse de o calitate premium pentru sanatate si frumusete care sa asigure rezultate fara precedent printr-o tehnologie de fabricare inovativa, realizand produse de o excelenta fara rival. Prin combinarea celor mai noi descoperiri ale stiintei nutritionale cu cercetarile care au selectat plantele eficiente de-a lungul anilor, si prin sursele de ingrediente pe care le avem in toate colturile lumii, continuam permanent sa ridicam stafeta in oferirea clientilor nostri de formule nutritive care nu pot fi depasite in calitate si valoare.


Angajatii companiei Revitol cat si partenerii din toata lumea- printre care si SC Prime Advertising SRL- partener autorizat in Romania al companiei Revitol (www.revitol.ro) – promoveaza produsele din portofoliu sustinute de cercetarile realizate de-a lungul anilor. Asa ca scopul nostru este sa oferim clientilor nostri produse pentru frumusete si sanatate de cea mai buna calitate.

In ceea ce priveste produsul Revitol Dermasis pentru usurarea simptomelor psoriazisului va putem asigura ca acest produs va va oferi rezultate inca de la prima utilizare datorita ingredientelor speciale din formula noastra unica.

 

 

Comanda