Comanda

Dermasis- va aduce cu un pas mai aproape de perfectiune

 

Atunci cand ne uitam in oglinda, avem tendinta sa exageram orice disproportie mica pe care o vedem si uneori o simpla pata poate parea uriasa privita prin ochii nostrii. In cazurile de psoriazis, sentimentul de nemultumire si frustrare in legatura cu aspectul nostru fizic este de 100 de ori mai puternic si consecintele care pot aparea in urma acestei afectiuni ale pielii asupra echilibrului mental nu trebuie ignorate asa usor. Psoriazisul necesita luarea imediata de masuri si un tratament serios si cu cat facem cea mai buna alegere in ceea ce priveste tratamentul cu atat vom observa rezultate mai bune.


Este important sa realizam ca psoriazisul este de obicei un efect secundar al unei alte boli si trebuie sa intelegem ca tratarea psoriazisului nu va indeparta definitiv aceasta afectiune. Aceasta va elimina simptomele si ne va curata pielea dar tot trebuie sa tratam boala care provoaca psoriazis. Siguranta produsului pe care il folosim este cel mai important lucru pe care trebuie sa-l luam in considerare atunci cand alegem un tratament pentru psoriazis. Ingredientele si compatibilitatea cu pielea noastra sunt primele doua lucruri care trebuie verficate si crema Dermasis este una din putinele produse care raspunde acestor cerinte.   


Toate ingredientele din aceasta crema sunt aprobate si au dovedit siguranta lor prin faptul ca au fost introduse si in alte medicamente folosite in ingrijirea pielii. Compatibilitatea cremei Dermasis cu pielea noastra nu constituie o problema, din moment ce aceasta va fi potrivita pentru toate tipurile diferite de piele. Dermasis va oferi suficienta hidratare zonelor uscate si previne producerea uleiului in exces in cazul persoanelor care au probleme cu pielea grasa.  


Principalele ingrediente din aceasta crema constau in doua tipuri de ulei, vitamina E, acid salicilic si xantanul. Uleiurile mentionate sunt introduse in compozitie din doua motive: unul dintre ele, uleiul de palmier contine foarte multe vitamine precum D si K,  vitamine intalnite doar in uleiul de palmier. Un alt tip de ulei este malaleuca, obtinut din frunzele arborelui melaleuca alternifolia si folosit des ca parte importanta in medicina traditionala aborigena. Scopul sau principal este de a controla sebumul si de a preveni infectiile datorita proprietatilor sale antiseptice.

Acidul salicilic este ales ca unul din ingrediente, in principal pentru ca nu provoaca iritatii cum este cazul acizilor alfa-hidroxi, de exemplu. Efectele provocate de acidul salicilic sunt usoare si eficiente in acelasi timp si este calea cea mai sigura pentru a stimula eliminarea stratului de celule moarte. Vitamina E va avea grija sa fiti protejati de soare in timp ce xantanul va adauga un plus de hidratare.


Este evident modul in care toate componentele sunt ajustate reciproc pentru a corespunde cu nevoile pielii noastre, ceea ce face ca tratamentul Dermasis sa fie unul complet impotriva psoriazisului, care nu mai necesita folosirea altor produse suplimentare. Dermasis poate fi utilizat pentru toate tipurile de psoriazis cu succes egal si sunt previzionate schimbari pozitive in primele zile de aplicare. Indiferent de cat de avansata este boala, recuperarea pielii este garantata in majoritatea cazurilor, doar ca difera timpul pana se obtine acest lucru.

 

 

 

 

 

Comanda