Comanda

Dermasis – crema pe baza de plante naturale care va schimba modul in care va simtiti si aratati

Psoriazisul nu este doar o simpla afectiune a pielii. Acesta este o boala care va poate afecta considerabil partea sociala si intima a vietii dumneavoastra si presupune un tratament de incredere si eficient. Persoanele cu psoriazis cunosc felul in care aceasta boala creaza un disconfort fizic si cum ea poate duce la dureri emotionale puternice. Oamenii au tendinta de a se simti izolati si sub presiunea de a rezolva aceasta problema. Sentimentul de neputinta se poate transforma in depresie si conduce la evitarea tuturor contactelor sociale. 


Crema Dermasis este singurul lucru pe care va puteti baza pentru a preveni ca toate acestea sa devina realitate. Crema este eficienta chiar si in cazul celor mai avansate stadii de psoriazis si incepe prin eliminarea simptomelor in mai putin de o saptamana.
Toate ingredientele acestei creme au fost testate in prealabil si au dovedit eficienta, in calitate de componente prezente si in alte produse pentru ingrijirea pielii. Acestea stimuleaza procesele relevante pentru functionarea normala a celulelor si furnizeaza ingrijirea necesara pentru pielea dumneavoastra. Din cauza greselii facuta de sistemul nostru imunitar, celulele sanatoase mor rapid si se acumuleaza la suprafata pielii. Procesul repetat de celule care se ridica in stratul superior al pielii dumneavoastra se desfasoara cate o data pe luna.

Cu toate acestea, o persoana cu psoriazis experimenteaza procesul la fiecare 2 saptamani, lucru care nu permite stratului anterior de celule moarte sa dispara. Tocmai de aceea pielea se cojeste, devine rosie, proeminenta si provoaca mancarimi si deshidratare. Crema va usura aceste simptome deoarece contine ulei de palmier si ulei din arbore de ceai, ambele tipuri furnizand vitamine si hidratarea necesara. Ingredientele precum vitamina E ne protejeaza de efectele negative ale soarelui (care pot constitui una din cauzele acestei boli), acidul salicilic (folosit si el impotriva rozaceei si a acneei) va incuraja eliminarea celulelor moarte si previne inflamarea, iar in final, xantanul, pe langa faptul ca imbunatateste textura cremei va oferi un plus de hidratare partilor afectate. 


Avand in vedere faptul ca psoriazisul este declansat de infectii (virale si bacteriene), de expunerea la aer uscat, de medicamente (cum ar fi litiu), de stres, expunerea prelungita la soare, consumul excesiv de alcool etc., este esential sa constientizati ca Dermasis nu va fi capabil sa elimine radacina problemei. Cu toate acestea, va reusi sa refaca aspectul pielii dumneavoastra in 3-5 luni, indiferent cat de mult a evoluat boala. Administrarea cremei Dermasis este simpla – dupa o curatare atenta a zonelor afectate folosind un sapun antiseptic, crema se aplica de cateva ori pe zi, in functie de stadiul psoriazisului si de sfatul medicului dumneavoastra.


Rezultatele oferite de Dermasis nu depind de calitatea pielii dumneavoastra. Crema actioneaza la fel de bine pe toate tipurile si chiar va reduce uleiul de exces in cazul pielii grase.
Imediat ce pielea dumneavoastra este perfect curatata, veti fi capabili sa va recapatati stilul de viata anterior si sa desfasurati activitatile zilnice cu incredere si usurinta si fara sa va panicati ca aspectul dumneavoastra va atrage orice atentie negativa.


Daca suferiti de psoriazis stiti ca nu este doar o simpla afectiune a pielii. Este o boala care va poate afecta aspectul social si intim al vietii dumneavoastra si presupune aplicarea unui tratament eficient si care sa va ofere un plus de siguranta. Persoanele cu psoriazis au trecut prin consecintele aparute in urma acestei afectiuni si sunt constiente ca nu presupune doar disconfort fizic ci poate duce la durere pe plan emotional. Oamenii au tendinta de a se simti izolati si sub presiunea de a gasi o solutie la aceasta problema. Sentimentul de neputinta se poate finaliza cu depresie si evitarea tuturor relatiilor sociale.


Crema Dermasis este un produs pe care va puteti baza cu scopul de a preveni o astfel de afectiune. Dermasis si-a dovedit eficacitatea chiar si in stadiile avansate de psoriazis si incepe sa elimine simptomele bolii in mai putin de o saptamana.


Toate ingredientele care fac parte din compozitia cremei au fost testate anterior si si-au dovedit eficacitatea si in cazul altor produse destinate pentru ingrijirea pielii. Acestea stimuleaza procesele necesare pentru o buna functionare a celulelor si ofera o ingrijire de baza de care are nevoie pielea dumneavoastra. Din cauza greselii facute de sistemul imunitar celulele sanatoase incep sa moara rapid si sa se acumuleze la suprafata pielii. Procesul normal de formare a celulelor in straturile superioare ale epidermei se desfasoara o data pe luna.

Totusi, o persoana diagnosticata cu psoriazis trece prin acest proces o data la 2 saptamani, lucru care nu permite stratului de celule moarte sa fie eliminat corect ceea ce provoaca pielea sa se cojeasca, sa devina rosie si proeminenta si sa provoace deshidratare si mancarimi. Crema Dermasis va va usura de toate simptomele enumerate mai sus deoarece contine ulei de palmier si ulei din arbore de ceai ceea ce va va furniza vitaminele necesare si veti fi mai hidratata. Ingredientele precum vitamina E ne apara de efectele nocive ale soarelui (una din cauzele care declanseaza psoriazis), acidul salicilic (folosit in cazurile de rozacee si acnee) va stimula inlaturarea pielii moarte si va preveni inflamarea, iar in cele din urma xantanul care pe langa faptul ca imbunatateste textura cremei, va adauga un plus de hidratare zonelor cu probleme.


Pornind de la ideea ca psoriazisul este declansat de infectii (virale si bacteriene), expunerea la un climat uscat, la medicamente, stres, expunerea prelungita la soare, consumul excesiv de alcool, este important sa constientizati ca Dermasis nu va fi in stare sa inlature adevarata cauza a acestei boli. In schimb, va reusi sa refaca stratul superior al pielii in 3-5 luni, indiferent de cat de avansata este boala. Administrarea cremei Dermasis este simpla – dupa ce curatati bine partile afectate cu ajutorul unui sapun antiseptic, crema se aplica de cateva ori pe zi, in functie de gradul afectiunii si luand in considerare sfatul medicului dumneavoastra.


Rezultatele in urma folosirii cremei Dermasis nu depind de calitatea pielii dumneavoastra. Aceasta actioneaza in egala masura pe tipurile diferite de piele si chiar reduce cantitatea de ulei in cazul pielii grase.
Imediat ce pielea dumneavoastra este perfect curatata din nou, veti fi capabila sa va recapatati viata de dinaintea aparitiei psoriazisului si sa va desfasurati activitatile zilnice cu incredere si usurinta fara sa va panicati ca aspectul pielii dumneavoastra va atrage atentia nedorita.

 

 

 

 

 

Comanda