Comanda

Crema Dermasis - doar cativa pasi spre o piele curata si sanatoasa

Oprirea mancarimilor, eliminarea cojitelor, hidratarea pielii si reducerea iritatiei sunt cei mai importanti pasi in controlarea si diminuarea consecintelor provocate de psoriazis si cu Dermasis veti fi capabil sa realizati cu succes toate lucrurile mentionate mai sus.
Tratarea afectiunilor pielii, in special psoriazisul, poate fi un proces lung si obositor. Prima si cea mai importanta intrebare inainte sa incepeti tratamentul este cum sa alegeti cel mai bun medicament si daca se potriveste cu tipul dumneavoastra de piele. Din fericire, nu trebuie sa respectati mereu acest tipar. Daca optati pentru Dermasis va promitem ca veti indeparta simtomele persistente ale psoriazisului repede, eficient si sigur.


Nu trebuie sa va ingrijorati daca Dermasis este compatibil sau nu cu tipul dumneavoastra de piele. Acesta a fost special creat pentru a fi la fel de eficient indiferent de tipul de piele si multumita ingredientelor sale, se va adapta in orice situatie.
Toate ingredientele sunt oficial aprobate de FDA si au constituit componente in multe alte produse destinate ingrijirii pielii – unele ingrediente au fost folosite de secole datorita efectelor sale benefice.


Formula permite ingredientelor sa lucreze intr-o sinergie perfecta cu scopul de a vindeca pielea afectata si de a stimula procesul natural de exfoliere impreuna cu indepartarea straturilor de celule moarte. Dermasis este proiectat astfel incat toate elementele sa-si imbunatatesca actiunile si sa hidrateze zona cu probleme. Printre cele mai importante ingrediente mentionam acidul salicilic (2%) care incurajeaza decojirea, uleiul de palmier care protejeaza pielea si ii ofera vitaminele necesare, vitamina E care apara pielea de efectele daunatoare ale razelor UV si uleiul arborelui de ceai, utilizat de aborigenii australieni de generatii intregi in scopuri medicinale.

Este usor sa observati cum toate acestea desfasoara functii separate dar fiecare ingredient este esential in procesul de vindecare si de curatare a pielii. Partea de baza in tratamentul pentru psoriazis presupune sa aveti grija de zona pielii afectata si tocmai aici intervine Dermasis – cu un minim de efort.
Crema este usor de aplicat. Inainte de a trata zona afectata, pielea trebuie sa fie foarte bine curatata cu sapun antiseptic si apa. Dupa ce ati uscat usor partile umede, se aplica Dermasis o data de pana la 4 ori pe zi, in functie de cat este avansat psoriazisul. De obicei, medicul este in masura sa stabileasca de cate ori pe zi poate fi aplicat Dermasis.

Crema va determina celulele sa se reproduca mai repede, de 8 ori mai rapid decat in mod normal si aceste celule noi le vor inlocui pe cele moarte ceea ce are ca rezultat regenerarea pielii. Tot procesul va conduce la o piele mai curata si mai catifelata. De asemenea, vor fi eliminate si celelalte simptome ale psoriazisului cum ar fi mancarimile, roseata, descuamarea si deshidratarea.


Un alt avantaj al acestei creme este ca va puteti astepta la rezultate rapide. Dupa prima saptamana veti observa primele semne de imbunatatire si dupa 3-5 luni puteti vedea o revenire completa a pielii, chiar si in cazurile grave de psoriazis.

 

 

 

 

Comanda