Comanda

Dermasis – elimina iritatiile si senzatiile de disconfort ale pielii

Atunci cand vorbim despre Dermasis, este absolut necesar sa mentionam cateva cuvinte despre psoriazis, una din cele mai frecvente afectiuni ale pielii care poate provoca foarte multa frustrare si extenuare.


Psoriazisul este o afectiune a pielii raspandita la scara larga care provoaca iritatii ale pielii si formarea de placi rosii la suprafata acesteia. Doar persoanele care sufera de aceasta afectiune cunosc cat de frustrant si neplacut poate fi psoriazisul si ar apela la orice solutie pentru a scapa de semnele rosii, proeminente care provoaca atat de mult disconfort. Din moment ce in majoritatea cazurilor vorbim de o boala ereditara nu avem foarte multe optiuni de a repara starea pielii si de a controla proriazisul. Prin urmare trebuie sa fim intelepti cu privire la alegerea tratamentului.


Pana acum Dermasis a fost unul din produsele cele mai recomandate pentru psoriazis, nu doar pentru eficacitatea sa ci si pentru faptul ca toate ingredientele sunt aprobate de FDA. Asa cum persoanele cu psoriazis stiu deja, aceasta boala presupune ca dumneavoastra sa faceti tot ce va sta in putinta pentru a mentine sanatatea pielii si pentru a o pastra curatata asa cum trebuie.


Formula cremei Dermasis este special creata pentru a usura simptomele psoriazisului si pentru a mentine starea generala de sanatate a pielii dumneavoastra.


Crema este o combinatie de ulei de palmier, vitamina E, ulei din arbore de ceai, acid salicilic si xantan. Pentru a intelege complet potentialul si eficacitatea acestui medicament ar trebui sa va familarizati cu toate componentele cremei Dermasis.


Fiecare din aceste ingrediente imbunatateste efectul general al cremei si actioneaza individual pentru protejarea ei impotriva ranilor ce pot aparea in viitor. Uleiul de palmier contine o multime de antioxidanti si are vitaminele A,D, E  si K. Vitaminele D si K sunt caracteristice uleiului de palmier ceea ce nu regasim in alte uleiuri. Vitamina E este deosebit de importanta pentru protejarea celulelor pielii. Pe de alta parte vitamina E este modificata chimic, creata in aceasta maniera pentru a servi la protejarea de razele ultraviolete. Aceasta este de asemenea un ingredient comun si pentru alte produse pentru psoriazis.

Uleiul arborelui de ceai reprezinta un ingredient cu intrebuintari multiple care controleaza sebumul (un fel de grasime produsa de glandele din piele si care poate forma un strat atunci cand ajunge la suprafata  ei prin pori). Uleiul arborelui de ceai hidrateaza pielea si o apara de bacterii din moment ce are proprietati antiseptice.
Acidul salicilic constituie o componenta frecvent utilizata pentru acnee si rozecee, precum si pentru alte probleme ale pielii. Acesta ajuta la indepartarea stratului de celule moarte, previne inflamatiile si accelereaza formarea de noi celule (care este un proces natural ce implica inlocuirea celulelor moarte cu altele noi). Acidul salicilic are un impact puternic si deseori este folosit in locul altor elemente care au aceleasi caracteristici.


In concluzie, trebuie sa constientizati ca pielea este un organ delicat si ar trebui tratat ca atare. Merita tot ce este mai bun, iar crema Dermasis ofera pielii tot ceea ce este mai bun.  

 

 

 

 

 

Comanda