Comanda

Dermasis - infrumusetati-va viata inca o data

 

Exista unele lucruri pe care de obicei le luam ca atare si doar atunci cand sunt distruse si pierdute incepem sa realizam ca nimic nu ne apartine. Cel mai comun lucru pe care il luam ca atare este sanatatea noastra, care reprezinta cea mai fragila posesie pe care o poate avea o persoana. Ne putem pune in pericol sanatatea fara sa constientizam, si imediat ce experimentam primele consecinte negative, tine de noi sa facem tot ce ne sta in putere sa ne restabilim starea de bine, cel putin atat cat putem.


Atunci cand ne neglijam sanatatea sau o pierdem din cauza faptelor noastre, toate nevoile si dorintele pe care le aveam inainte se transforma intr-o cerinta simpla si anume sa ne insanatosim. Deseori, problema noastra medicala este vizibila tuturor, ceea ce face situatia sa devina greu de suportat. Oamenii care se uita insistent, intrebarile incomode si ostilitatea pot fi o parte comuna a tuturor afectiunilor medicale in special celor care sunt la vedere cum ar fi bolile de piele.


Una din cele mai frecvente boli care afecteaza pielea este psoriazisul. Aceasta este usor de recunoscut prin placile de piele inrosite, descuamate si iritate. Din cauza faptului ca acestea se raspandesc rapid pe tot corpul nostru, aspectul fizic ajunge sa fie afectat. Si din moment ce majoritatea persoanelor confunda psoriazisul cu o boala contagioasa, ajungem sa ne confruntam frecvent cu respingeri din partea celorlalti si cu resentimente. O reactie des intalnita la psoriazis este izolarea si suferinta emotionala care poate inrautati afectiunea si poate induce alte boli.


In asemenea cazuri, eliminarea simptomelor provocate de psoriazis ne poate ajuta sa acceptam situatia si sa trecem peste episoadele de psoriazis cu un nivel minim de stres si durere (fizica si emotionala). Unul din aceste tratamente care poate ameliora cu succes afectiunea este Dermasis, o crema care va indeparta definitiv roseata si iritatia pielii in doar cateva saptamani


Obiectivul tratamentului Dermasis este acela de a asigura o recuperare completa a pielii si de a preveni raspandirea placilor rosii. Fiecare etapa din procesul de recuperare si de curatare a pielii este dusa la bun sfarsit prin adaugarea unui element specific pentru fiecare pas care joaca un rol decisiv in functionarea normala a proceselor pielii. Acestea sunt uleiurile de palmier si din arbore de ceai, vitamina E, acid salicilic si xantan. Din moment ce avand psoriazis celulele imbatranesc si mor mai repede decat ar fi normal, acestea se formeaza la suprafata pielii.

Dermasis stimuleaza exfolierea stratului mort si accelereaza producerea de noi celule. Uleiurile si vitaminele furnizeaza hidratarea de care are nevoie pielea si alte ingrediente (vitamina E) o protejeaza de alte deteriorari pe care le poate provoca expunerea la soare. 
In majoritatea cazurilor, primele efecte pozitive ale acestui tratament pot fi observate dupa doar cateva zile, in special daca o persoana are o forma usoara a acestei boli.

Desi nu va putea sa indeparteze cauzele psoriazisului si sa opreasca boala in acelasi timp, crema Dermasis va rezolva eficient consecintele si va indeparta 100% stricaciunile acestei boli. 

 

 

 

 

 

Comanda