Comanda

Crema Dermasis- o modalitate naturala de a usura simptomele persistente ale psoriazisului

 

Atunci cand suferiti de orice fel de afectiune unde echilibrul natural si textura pielii este afectata, acest lucru presupune o atentie suplimentara. Este si cazul bolii psoriazis, una din cele mai cunoscute afectiuni care poate afecta epiderma. Iritatia pielii si placile rosii, descuamate sunt doar cateva semne ale acestei boli si pe masura ce aceasta progreseaza placile se raspandesc si provoaca durere, mancarimi si suferinta la nivel psihologic.


Si nu este vorba doar de disconfort personal; alti oameni care intra in contact cu persoanele bolnave au tendinta de a avea o stare de anxietate si s-ar gandi ca afectiunea ar putea fi contagioasa. Este dificil sa va confruntati cu perceptia oamenilor cu privire la conditia dumneavoastra si majoritatea persoanelor care sufera de psoriazis evita toate tipurile de comunicare sociala.

Consecintele acestei izolari pot fi destul de complexe si extrem de daunatoare pentru echilibrul psihic. Tocmai de aceea remediile traditionale ne-au pus la dispozitie un produs eficient si sigur conceput pentru inlaturarea completa a simpomelor provocate de psoriazis si acesta poarta numele de Dermasis.


Trebuie sa mentionam ca fiecare ingredient utilizat pentru fabricarea acestei creme este natural si organic cu o istorie lunga in medicina in spatele lui. Din moment ce psoriazisul va poate afecta pielea pe mai multe nivele si duce chiar la infectii superficiale si inflamatii (celulita), toate aceste ingrediente sunt alese special pentru a contribui la recuperarea completa printr-o serie de actiuni separate. Pentru a elibera antioxidantii din pielea noastra si pentru a-i oferi vitaminele A,E,D si K, in crema a fost adaugat uleiul de palmier. Vitamina E va ajuta acest ingredient sa fie mai puternic din moment ce aceasta are capacitatea de a proteja celulele pielii si mai este folosita pentru a apara pielea de razele soarelui.


Protectia suplimentara de la suprafata pielii este obtinuta cu ajutorul uleiului din arbore de ceai, care va mentine pielea hidratata si reduce productia uleiului in exces. Deoarece acest lucru este caracteristic pentru functia sa antiseptica, uleiul previne aparitia bacteriilor care provoaca infectii. De asemenea, pielea trebuie sa fie curatata de straturile de celule moarte care se acumuleaza la suprafata ei, ceea ce cauzeaza roseata si placile solzoase. Totodata, cum productia de celule noi si inlocuirea celor vechi nu este echilibrata, numarul celulelor trebuie sa fie si el stimulat si acidul salicilic se ocupa de descumarea si echilibrarea productiei. In cele din urma, xantanul are rolul de a hidrata suplimentar pentru ca are puterea de a retine apa.


O cutie de crema poate fi folosita timp de 4 saptamani, suficient de mult pentru a vedea primele rezultate daca suferiti de o forma mai severa de psoriazis – daca luati crema preventiv sau aveti o forma usoara a acestei afectiuni va fi indeajuns sa usurati simptomele si sa catifelati pielea.

 

 

 

 

Comanda