Comanda

Dermasis – imi ofera din nou un sentiment de confort in propria piele

 

Bine ingrijita, pielea catifelata este de obicei o trasatura asociata cu starea buna de sanatate si de bunastare. Atunci cand exista o deteriorare vizibila, aceasta este de obicei un semn cu privire la starea organismului din interior, ceea ce este si cazul bolii psoriazis. Aceasta afectiune care de obicei afecteaza genunchii si coatele este o manifestarea a unei alte probleme, mai dificil de stabilit. Aceasta poate fi o consecinta a stresului sau a accidentelor si din moment ce este imposibil sa fiti precis in legatura cu motivul din spatele acestei afectiuni ale pielii, psoriazisul nu poate fi indepartat definitiv. Cu toate acestea, persoanele care sufera de psoriazis isi pot pastra calitatea vietii lor si pot preveni eruptiile cu ajutorul cremei Dermasis, un produs care va readuce aspectul normal si natural al pielii dumneavoastra.


Crema Dermasis este conceputa pentru a va ajuta sa parcugeti toate etapele procesului de recuperare pentru piele si de a-i oferi componentele vitale pentru un aspect sanatos. Suferind de Psoriazis, este distrusa bariera naturala a pielii in urma unei defectiuni in propriul sistem imunitar. Acesta identifica eronat celulele sanatoase ale pielii ca fiind patogene si incepe sa le elimine. Procesul este rapid si pielea noastra nu are suficient timp sa scape de celule moarte suficient de repede. Imediat, pielea devine iritata si incepe sa se cojeasca.

Psoriazisul nu este o boala care se poate transmite de la o persoana la alta, dar din cauza rosetii si a descuamarii care acopera parti vizibile din corpul nostru si se raspandeste, aceasta este des perceputa ca fiind neigienica si posibil periculoasa. Ironia este aceea ca pielea afectata de psoriazis la o persoana se trateaza cu mai multa grija decat pielea normala, la aceeasi persoana.


Deoarece aparitia psoriazisului poate induce multa suferinta si poate agrava afectiunea prin inflamarea tesutului, tratarea acestei boli nu poate fi evitata. Aspectul estetic este doar o parte a monedei – prin prevenirea episoadelor de psoriazis ne protejam pielea de pericole ce sunt posibile sa apara in viitor. Toate substantele esentiale pe care pielea le pierde din cauza acestei afectiuni sunt compensate prin Dermasis, din moment ce crema este creata pentru a stimula procesul de producere a unor celule noi, de a indeparta stratul de celule moarte si de a hidrata zonele uscate.

Acest lucru poate fi atins prin combinarea uleiului de palmier si a uleiului din arbore de ceai care ofera pielii hidratare si vitamine. Protectia suplimentara pentru stratul superior este asigurat cu vitamina E in timp de acidul salicilic accelereaza indepartarea celule moarte.
Textura blanda a cremei este oferita de xantan, care mai are rolul de a retine apa ceea ce conduce la o buna hidratare a pielii. Datorita multitudinii de avantaje care pot fi aduse de crema Dermasis, regenerarea pielii este completa. Pentru ca aceasta nu este grasa si nu are miros, Dermasis este solutia perfecta pentru utilizarea zilnica – aceasta va va usura simptomele fara sa lase urme. Pielea absoarbe rapid crema si prima imbunatatire devine vizibila in decursul primei saptamani.

Cel mai mare avantaj este acela ca Dermasis poate fi utilizat pentru toate cele 5 tipuri de psoriazis cu aceeasi rata de succes. Roseata si durerea vor fi indepartate definitiv si veti fi capabil/a sa va traiti viata fara sa va simtiti expusa si jenata.

 

 

 

 

 

Comanda