Comanda

Revitol Dermasis – Dermasis – Crema pentru Psoriazis

Dermasis – un tratament bland pentru pielea dumneavoastra cu efecte puternice

 

Aspectul nostru fizic este ceva la care suntem extrem de sensibili. Chiar daca nu suntem prea preocupati de prima impresie pe care o lasam altor persoane, o piele inestetica nu este ceva ce putem ignora – in special atunci cand ne confruntam cu psoriazis, afectiune a pielii care are tendinta sa reapara. Pentru a evita consecintele psihologice induse de aceasta boala, este necesar sa ne controlam eruptiile si Dermasis reprezinta unul din putinele tratamente care va readuce aspectul sanatos al pielii dumneavoastra si actioneaza preventiv in acelasi timp.


Atunci cand vorbim despre aceasta crema impotriva psoriazisului, este necesar sa mentionam ca reprezinta o formula bazata pe ingrediente naturale si toate acestea sunt perfect sincronizate pentru a oferi pasii esentiali in procesul de vindecare al pielii. Exista mai multe tipuri de psoriazis, si cea mai frecventa provoaca roseata si placi cu solzi pe epiderma. Sunt mai multe cauze in spatele acestei boli si vestea proasta consta in faptul ca nu s-a descoperit inca un tratament care sa elimine definitiv psoriazisul. Aceasta este o boala care avanseaza si fiecare episod nou poate fi mai puternic fata de cel anterior. Este genul de afectiune care trebuie tinuta sub control tot timpul astfel incat sa poata fi prevenit progresul bolii. Daca nu este tratata corespunzator, poate conduce la afectiuni neurologice si chiar la pertubari ale aspectului fizic. De exemplu, psoriazisul poate provoca celulita, o infectie si o inflamare a pielii si a tesutului din piele. Cu toate acestea,  toate pagubele lasate in urma de aceasta afectiune mai pot fi reparate.


Indiferent de tipul de psoriazis de care sufera o persoana, Dermasis este eficient in egala masura datorita componentelor alese cu atentie – ulei de palmier, vitamina E, ulei din arbore de ceai si xantan. Toate cele mentionate hidrateaza si regenereaza pielea furnizandu-i vitaminele necesare si stimuleaza procesul de exfoliere si producerea de noi celule.

Crema Dermasis va va curata pielea complet in doar cateva saptamani daca afectiunea este usoara sau moderata sau in 3 pana la 5 luni in cazul stadiului avansat de psoriazis. Acest lucru va fi indeplinit prin concentratia de 2% de acid salicilic, ingredientul special adaugat pentru a desprinde mai usor cojile de pe pielea moarta. Acidul salicilic este preferat in locul altor elemente pentru ca are tendinta de a fi mai putin iritant pentru piele. Si alte produse pentru piele contin acid salicilic.


Pentru ca psoriazis usuca pielea, este necesar un surplus de hidratare, obtinut cu ajutorul uleiului de palmier si a uleiului din arbore de ceai. De asemenea, acestea mai furnizeaza pielii vitamine si controleaza productia de sebum (in special daca aveti o piele grasa). Modificarea vitaminei E previne deteriorarea in exces a pielii, cauzata de razele UV, in timp ce vitamina E sub forma sa originala actioneaza ca antioxidant. Imediat ce s-a terminat primul ciclu al tratamentului, va puteti astepta la eliminarea definitiva a simptomelor psoriazisului si la refacerea pielii pana capata un aspect sanatos.

 

 

 

 

Comanda