Comanda

Dermasis – singurul tratament potrivit pentru toate tipurile de psoriazis

 

Atunci cand apare o problema in sistemul dumneavoastra imunitar, se poate intampla ca celulele sanatoase, normale sa fie confundate cu elemente daunatoare si organismul nostru sa inceapa sa le atace. Aceasta afectiune este cunoscuta sub numele de psoriazis. Exista mai multe tipuri de psoriazis si putem distinge urmatorele feluri: cu placi, inversat, pustular, gutos si eritrodermic. Cea mai frecventa forma este psoriazis cu placi, cunoscut prin placile rosii, proeminente acoperite de cojite.   


In conditii normale, atunci cand celulele pielii incep sa moara, acestea incep sa se ridice la suprafata pielii la fiecare 4 saptamani. In cazul psoriazisului, procesul se desfasora de cel putin de 2 ori mai rapid (la fiecare 2 saptamani), ceea ce rezulta in straturi suplimentare de celule moarte care se acumuleaza treptat. Acest fenomen poate aparea pe orice suprafata a pielii, dar de obicei primele afectate sunt coatele si genunchii. Cauza acestei afectiuni poate fi genetica sau provocata de un accident, o infectie, arsuri solare, lipsa razelor soarelui, alcool etc. De vreme ce boala recidiveaza, poate fi extrem de dificil de tratat si alegerea unui medicament potrivit reprezinta o adevarata provocare.


Indiferent de tipul de psoriazis pe care il aveti, cea mai buna alegere de pe piata (potrivit parerilor consumatorilor) este Dermasis, o crema care contine componente aprobate de FDA si care se potrivesc pentru toate tipurile de piele. Dermasis este special creata pentru a hidrata si catifela suprafata de piele afectata si pentru a accelera aparitia noilor celule.


Conceptul formulei se bazeaza pe anumiti pasi fundamentali care sunt necesari pentru regenerarea completa a pielii. Fiecare ingredient ofera un ,,serviciu” care reprezinta un adaos important pentru o insanatosire generala. Ingredientele sunt alese cu grija si acestea reprezinta un amestec de elemente naturale iar unele dintre ele sunt utilizate in medicina traditionala de secole. Mai mult, toate testele au demonstrat ca nu poate aparea nici un efect secundar,  facand din crema Dermasis unul dintre cele mai sigure produse de pe piata.


Patru obiective principale ale cremei Dermasis constau in oprirea mancarimilor, diminuarea iritatiilor, controlarea cojitelor si hidratarea pielii. Acestea sunt obtinute prin mai multe tipuri de uleiuri cu vitamine, cum ar fi vitamina E si acidul salicilic. Uleiul de palmier furnizeaza vitaminele si protejeaza suprafata pielii, acidul salicilic accelereaza procesul de exfoliere, vitamina E hidrateaza pielea si actioneaza ca antioxidant, iar uleiul din arbore de ceai are puteri antiseptice.


Alte avantaje ale acestei creme constau in faptul ca Dermasis nu are miros, se absoarbe rapid si nu lasa urme pe haine. Tratarea suprafetei de piele afectata de psoriazis necesita o ingrijire mai atenta, lucru indeplinit cu succes in timpul tratamentului cu Dermasis. Crema poate fi aplicata doar atunci cand pielea este perfect curatata iar uleiurile esentiale, hidratante si emolientii vor avea grija de restul. Tot ce trebuie sa faceti este sa asteptati cateva saptamani sau luni (in functie de gravitatea psoriazisului) si aspectul pielii dumneavoastra se va imbunatati la inceput treptat iar in timp pielea isi va reveni complet.  

 

 

 

 

Comanda