Comanda

Dermasis – va readuce increderea in propria persoana si permite altor persoane sa va cunoasca exact asa cum sunteti

 

Exista anumite afectiuni medicale care pot patrunde in fiecare parte a vietii dumneavoastra si va pot face sa va simtiti neatragatoare si sa va ascundeti de restul lumii. Una din aceste boli este psoriazisul, o afectiune a pielii care poate afecta pe oricine, desi apare mai frecvent la persoanele cu varsta curprinsa intre 15-35. De obicei, aceasta se manifesta sub forma de placi rosii si proeminente care apar la suprafata pielii, acoperite cu solzi. Formele cele mai severe se pot observa la persoanele care au un sistem imunitar scazut datorita SIDA, artrita reumatoida sau cancer.


Desi simptomul obisnuit al psoriazisului este pielea iritata si descuamata, exista unele consecinte mai grave care pot induce aceasta boala. Acestea, de cele mai multe ori, includ ranile genitale (la pacientii de sex masculin), deteriorari ale unghiilor, dureri ale articulatiilor, matreata etc. Pana in prezent nu exista nici un tratament definitiv cunoscut pentru psoriazis, dar din fericire simptomele acestei afectiuni pot fi eliminate cu succes - cu Dermasis.

Dermasis reprezinta un tratament local atat pentru femei cat si pentru barbati si pana in momentul de fata constituie cel mai bun tratament pentru psoriazis. Crema are in mare parte ingrediente naturale, organice, aprobate de FDA si combinate in asa fel incat fiecare sa actioneze asupra pielii pana cand aceasta revine la normal. Ingredientele sunt alese cu grija pentru a oferi celulelor vitaminele necesare, pentru a hidrata zonele afectate si pentru a repara partile iritate.


Pielea va absoarbe vitaminele din cele doua tipuri de uleiuri – uleiul din arborele de ceai si din uleiul de palmier, cel din urma fiind exploatat la scara larga din moment ce este singurul ulei ce contine vitaminele D si K. Uleiul din arborele de ceai a facut parte din medicina alternativa si aborigenii australieni s-au familarizat cu potentialul sau medical de generatii intregi.

Luand in considerare faptul ca arsurile soarelui pot provoca si inrautatii simptomele psoriazisului, vitamina E este adaugata pentru a proteja pielea de razele ultraviolete. Pentru incurajarea procesului de exfoliere, este adaugat acid salicilic in proportie de 2% in Dermasis. In timp ce crema accelereaza formarea de noi celule si le inlocuieste pe cele vechi, aceasta mai previne inflamarea si elimina riscul unei iritatii in viitor. In final, textura cremei este imbunatatita cu xantan care de obicei se foloseste ca aditiv alimentar natural si rolul sau principal consta in adaugarea unui plus de hidratare pielii.


Pe baza informatiilor primite de la persoanele care au folosit Dermasis pentru imbunatatirea afectiunii lor, schimbarile au putut fi observate din primele sapte zile. Cu forma usoara si moderata de psoriazis se asteapta o recuperare completa, mai repede decat la pacientii care sufera de o forma avansata a acestei boli. In majoritatea cazurilor, pielea se curata in 3-5 luni.


Informatiile cu privire la modul de aplicare al cremei pot fi obtinute de la medicul dumneavoastra, dar procedura standard consta in aplicarea unui strat de crema Dermasis pe zona afectata de psoriazis, curatata si uscata in prealabil iar acest procedeu trebuie repetat de 1-4 ori pe zi.  

 

 

 

 

 

Comanda